Case si Cabane

          Cabanele din busteni sunt solutia ideala pentru o locuita de vacanta intr-o zona verde . Imbinarea lemnului cu peisajele naturale se face intr-o armonie perfecta facand ca timpul petrecuta in aceste locuite sau in apropierea lor sa fie relaxant si cu un puternic efect energizant . Calitatile lemnului ca material de constructie sunt de necontestat , casele din busteni fiind construite de om inca din cele mai vechi timpuri . Astfel tehnologia s-a dezvoltat si perfectionat pana in zilele noastre si aveam de aface acum cu o adevarata stiinta a lemnului.

            Pentru produsele noastre imbinam mai multe tehnologii : de la cea cea ruseasca , la cea finlandeza pana la cea canadiana . Imbinanad cunostintele accumulate de-a lungul veacurilor in mai multe scoli cu traditii in constructia cabanelor din lemn  si completand aceasta cu folosirea ultimelor softuri pentru proiectare si design in domeniul constructiilor vom realiza pentru dumneavoastra casa dorita la cele mai mici preturi de constructie , in cel mai scurt timp si cu cele mai mari avantaje din punct de vedere, al izolatiei termice si al confortului.

       Cabanele din bustnei ridicate de noi suntrealizate prin suprapunerea bustenilor dupa ce astia au fost cojiti si taiati la dimensiunile perfecte . Sietemul de constructie este unul ecologic si este potrivit atat pentru cabane din lemn cat si pentru : case din bustnei , pensiuni , case de vacanta , casute de gradina , foisoare pentru curte sau pentru gradina , casute pentru gradina .

           Lucrurile sunt simple : dumneavoastra aveti terenul , turnati fundatia si placa de radier si noi venim si montam casa din busteni .In mai putin de 10 saptamani casa este gata si puteti incepe sa va mutate in ea .

      La alegerea casei din busteni trebuie sa aveti in vedere numeroasele avantaje ale acestui tip de constructie:


   -Casa din bustnei se construieste in cea mai mare parte in atelierul nostru asa ca nu o sa fiti afecatati prea mult de existenta unui santier . Timpul necesar montarii este deasemenea foarate scurt  astfel efectele neplacute asupra locatiei  in faza de constructie se reduc si mai mult.

  – Durata de viata a unei case din busteni este foarte mare ; unlele studii aratand ca daca lemnule este tratat corespunzator si intretinut periodic poate depasii 300 de ani de viata.

   -Montajul unei case din bustnei se poate face oricand indifferent de anotimp .

  -Folosirea bustenilor in constructia caselor prezinta avantajul ca se poate imbina perfect cu alter material de constructii cum ar fi caramida , piatra sau sticla .Exista posibilitatea ca doar mansarda casei sa se faca din lemn.

  -Calitatile de bun izolator ale lemnului sunt foarte bine cunoscute. Locuintele din lemn sunt incadrate in categoria I de izolatie . Crapaturile care apar in mod natural la busteni neafectand calitatea de foarte bun isolator termic. Lemnul are coefficient de izolatie mai mare decat caramida .

-Lemnul are calitatea de a regla cantitatea de umezeala din locuita . Elibereaza umenzeala in zilele uscate si o absoarbe atunci cand umiditatea aerului creste.

  -Imbinarile perfecte , montajul , structura masiva si elasticitea lemnului confera cea mai buna rezistenta in caz de cutremure .  -Problema egrasiei –cauza a multor boli ale cailor respiratorii – este eliminata in cazul unei cabane din busteni.

  -Pretul de realizare a unei case din busteni este scazut , putand ajunge si la o treime din costul unei case obisnuite.

  -O casa din busteni are un aspect deosebit, frumusetea unei astfel de case fiind greu de egalat si cu costuri mari la o locuita din alt material .

 

 

Va invitam sa vizitati pagina “Galerie Foto” , “Tehnologie” si “Curte si Gradina” pentru a va face o impresie mai buna despre produsele noastre .